ILIĆKA KUP 2015

Naredna utakmica:

ILIĆKA KUP 2015

alt

Turnir pionirskih ekipa do 15 godina, održan u organizaciji FK “Ilićka 01”, završen je pobjedom FK “Jedinstvo”, koje je u finalnoj utakmici na stadionu “Hram” pobijedilo gradskog rivala i domaćina turnira.

Prvi po redu “Ilićka kup” okupio je četiri pionirske ekipe, te su pored domaćina “Ilićke 01” i “Jedinstva”, njihovih gradskih rivala, na turniru nastupile i pionirske ekipe AF “Savo Milošević” iz Etno-sela Stanišići kod Bijeljine, kao i GFK “Jasenica 1911” iz Smederevske Palanke u Srbiji.
“Pokušavamo da vratimo fudbal, ali i kompletan sport među djecu. Želimo da se djeca više bave sportom, a posebno fudbalom. Nadam se da će u narednom periodu i ostali sugrađani naći razumijevanja kako bi došli i podržali ove mlade momke”, kazao je Srđan Šljivić, predsjednik OO “Ilićka kup”.
U polufinalnim utakmicama snage su odmjerile ekipe „Jedinstva“ i „Jasenice 1911“, te „Ilićka 01“ protiv AF „Savo Milošević“. „Jedinstvo“ je slavilo pobjedu sa 2:0, dok je „Ilićka 01“ bila još uvjerljivija, pobijedivši svog protivnika rezultatom 4:1. Pobjedom od 4:1 treće mjesto osvojila je „Jasenica 1911“, dok je u finalnoj utakmici, nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca, pobjedu i pehar za prvo mjesto odnio FK „Jedinstvo“.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Bakir Memišević, čuvar mreže FK „Jedinstvo. Najbolji strijelac turnira sa dva postignuta gola bio je Nedeljko Mišković iz FK „Ilićka 01“, dok je za najboljeg igrača odabran Aleksandar Tacković, član  GFK „Jasenica 1911“. Turnir se održao zahvaljujući podršci nekoliko sponzora.

alt


alt