FK „ Ilićka 01“ - Dječiji i omladinski kamp „ Mitrovac 2014“

Naredna utakmica:

FK „ Ilićka 01“ - Dječiji i omladinski kamp „ Mitrovac 2014“

Poštovani roditelji,
 
FK“Ilicka o1“ organizuje omladiski fudbalski kamp MITROVAC za članove svog omladinskog pogona godišta od 99 do 2005, na prelijepoj planini Tari u dječijem odmaralištu Mitrovac.
Kamp će biti organizovan u periodu od 05-12 Avgusta 2014 giodine.
 
 
 

Mitrovac na Tari

Dečje odmaralište Mitrovac, smešteno je na istoimenoj visoravni planine Tare na nadmorskoj visini od 1082 m. Locirano je 34 km od Bajine Bašte. Karakteriše ga umereno planinsko-kontinentalna klima.
Dečje odmaralište Mitrovac je kompleks paviljona izgrađen u planinskom stilu. Kompleks se sastoji od sedam paviljona, od kojih je jedan centralni a preostalih šest dečji paviljoni. Centralni paviljon raspolaže sa 85 ležaja raspoređenim u dvo, tro i četvorokrevetnim sobama sa TVC-om. U sklopu centralnog paviljona nalazi se recepcija, restoran, kantina, biblioteka, prodajni punkt, diskoteka, sala za zabavu, bazen, sauna, frizerski salon .
U dečjim paviljonima ima oko 600 mesta, a u sobama od 8 do 12 kreveta. Prvi i drugi paviljon raspolažu sobama sa kupatilom a u preostala četiri paviljona su sobe sa etažnim kupatilima. Paviljon se sastoji od prizemlja, prvog i drugog sprata i potkrovlja. Na svakom spratu su i zasebne sobe sa kupatilom za pratioce dece – vaspitače. U sklopu trećeg paviljona nalazi se ambulanta koja pruža zdravstvene usluge sa stručnim medicinskim osobljem dostupnim tokom 24-časa. Pored dnevnog boravka u svakom paviljonu se nalaze i tematske učionice.
Usluga u odmaralištu je na bazi punog pansiona, služi se po principu klasičnog posluživanja (tri obroka, + užina za decu).
Odmaralište raspolaže sa travnatim fudbalskim terenom sa tribinama, kompleksom terena za male sportove ( košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal ),zatvorenim bazenom ,saunom ,salom za rekreaciju. U dogovoru sa vaspitnim osobljem postoji mogućnost organizovanja poludnevnih i jednodnevnih izleta autobusom do hidro centrale Perućac, Mokre gore, Drvengrada, Šarganske osmice. Izleti se posebno naplaćuju.
 
 
Dodatve informacije o samom dječijem odmaralištu možete dobiti na www.cdlbgd.rs
Kompletan trošak boravka po jednom djetetu 8 dana/7 pansiona i prevoz iznosi 230.00 KM koji se može platiti u više mjesečnih rata, počevši sa prvom ratom od Aprila 2014 godine.
Plan putovanja i boravka na kampu.
Polazak. 05.08.2014. u 8.00 iz Brčkog
Puvratak. 12.08.2014. u ranim popodnevnim satima.