Prozivka selekcija omladinskog pogona za sezonu 2013/14!

Naredna utakmica:

Prozivka selekcija omladinskog pogona za sezonu 2013/14!

2-liga-rs

Fudbalski klub Ilićka 01 nastavlja sa razvojem i ulaganjem u mlade igrače i omladinske selekcije, pa će tako klub od sezone 2013/14 započeti takmičenje i u juniorskoj, te kadetskoj konkurenciji. Ova dva uzrasta takmičit će se u Prvoj Omladinskoj ligi BiH, grupa Sjever.

Kako bi u što skorijoj budućnosti igrači omladinskog pogona činili okosnicu prvog tima, a igrači koji su u predhodnoj sezoni nastupali za pionire, nastavili takmičenje u kadetskoj konkurenciji pristupilo se igranju u Prvoj Omladinskoj ligi BiH.

Oni najmlađi, selekcije pionira i predpionira, nastaviće da nastupaju, kao i predhodne sezone, u Kvalitetnoj ligi pionira, grupa PFS Bijeljina.

Treninzi selekcija omladinskog pogona održavaće se na terenu MZ Ilićka, a prva prozivka je 1. avgusta. Svi zainteresovani dječaci uzrasta 95g. i mlađi, za upis u omladinsku školu fudbala mogu svoje prijave podnijeti kordinatorima omladinskog pogona na terenima MZ Ilićka.

U sezoni 2013/14 kordinator omladinskog pogona Ilićke 01 biće Dušan Mokan, sa trenerima Sretenom Vidovićem i Ninoslavom Mirićem.

Sve rezultate, kao i rasporede takmičenja za selekcije omladinskog pogona moći ćete ispratiti na našoj stranici - www.fkilicka.com.